DRVENI PELET -  PRODAJA

DRVENI PELET - PRODAJA

DETALJNIJE

DETALJNIJE
Oprema za frizerske salone

Oprema za frizerske salone

DETALJNIJE

DETALJNIJE

Jela Star

Kao nijedna fabrika peleta u regionu “Star jela” je pozicionirana u srcu zimzelenih i listopadnih šuma, na tromeđi Srbije, Bosne i Crne Gore. Upravo geografski položaj i sirovinska baza odredili su i sirovinski sastav našeg peleta. Kada se tome doda dugogodišnje iskustvo i znanje u proizvodnji biomase bilo je samo pitanje vremena kada će “Star jela” sve to krunisati u proizvodnji drvenog peleta.
Drveni pelet pod brendom Biostar proizvodi se od oktobra 2013. u našoj novoj fabrici peleta.
Biostar se proizvodi od potpuno prirodne mešavine drveta bukve (tvrdo drvo) i drveta smrče i jele (meko drvo). Time je ovaj pelet u svemu jedinstven na tržištu i spaja u sebi sve dobre osobine različitih vrsta drveta.
Biostar se proizvodi sa posebnom pažnjom od strane iskusnog i stručnog tima. Dobijanje sertifikata Enplus za naš proizvod svega nekoliko meseci nakon početka rada fabrike, potvrda je da je “Star jela” u proizvodnji peleta postavila kvalitet i interes kupca na prvo mesto.
Od 2015. proizvodni kapacitet fabrike iznosi 50.000 tona godišnje.
Drveni pelet, kao gorivo iz čiste biomase sve je popularniji, ekonomičniji i potpuno komforan način grejanja koji praktično nema alternativu i koji će i u narednim godinama biti prvi izbor svakog ozbiljnog domaćinstva i svake ustanove.

Ako već niste znali o drvenom peletu …

  • Drveni pelet je visokokalorično prirodno gorivo iz biomase (drveta), oblika cilindra dimenzija ø6mm (za domaćinstva) do ø12mm (za industriju, energane i ostale velike sisteme), dužine 10 – 40mm.
  • Pri sagorevanju daje ostatak do 1% pepela, a dva kilograma peleta mogu zameniti jedan litar mazuta.
  • U odnosu na najkvalitetniju vrstu uglja, drveni pelet je jednak sa cenom ali uz daleko veći komfor. Isporučuje se u vrećama od 15 kg i u velikim jumbo vrećama od 1000 kg.
  • Za stan od 80kvm dovoljne su dve tone za grejnu sezonu.
  • jela-star-01
  • jela-star-02
  • jela-star
j

0
0
0
s2smodern
TOP